Kategorier
Artiklar

Bli av med fett utan kirurgiskt ingrepp

Låter det för bra för att vara sant? Nu har du möjlighet med hjälp av coolsculpting frysa bort oönskat fett. Det krävs varken operation eller narkosmedel, och du kan träna direkt efteråt.

Inför coolsculptning i Göteborg behövs varken narkosmedel eller bedövningsmedel, eftersom det är smärtfritt. De finns de som kan känna ett visst obehag, men de flesta tycker det känns som en kylpåse som ligger mot huden. Det tar inte lång tid av dagen att genomföra, mellan 1 till 3 timmar sitter man med det. Man fryser huden ned till ca minus 8 grader, och detta gör att fettet kristalliseras och dör. Allt försvinner inte på en gång, men under de närmaste tre månaderna försvinner 20-25 procent av fettcellerna. För att göra coolsculpting lägger man först en gel på området som ska behandlas. Sedan sätter man dit behandlingsmunstycket som skapar ett vakuum mot huden.

Inte för alla

Innan man gör en coolsculpting bör man vända sig till ett seriöst företag för att få en konsultation. Coolsculpting är nämligen inget för alla. Till exempel funkar det inte som viktminskningsmetod. Coolsculpting fungerar för dem som har oönskat fett de inte lyckas bli av med. Det kan vara på magen, höfterna, låren, med mera. Är du ute efter att minska på fettet på vissa kroppsdelar kan coolsculpting vara något för dig. Ta kontakt med ett företag idag och se om detta är rätt för dig. Dessutom slipper du ta upp hela dagen och är redo för arbetet direkt när behandlingen är gjord.