Kategorier
Träning

Brinner du för träning och vill sprida kunskap

För inte så längesedan var du en som aldrig tränade. När du sedan började gick det snabbt tills du blev frälst och började älska din träning. Framför allt älskar du hur den får dig att må.

För ett antal år sedan var du en riktigt soffpotatis. Du skrattade åt de som gav sig ut i löpspåret tidiga morgnar. Du kunde inte begripa hur de var funtade. Helt galet ju, att ge sig ut och springa innan man knappt vaknat. Att träna och bli svettig var verkligen inte din melodi. Hålla på och lyfta vikter, bli andfådd, svettas och få träningsvärk. Nä, det där var inget för dig. Du hade det mycket bättre i soffan, med en chipsskål inom räckhåll. Men så hände något. Du började känna att du trots allt inte mådde så himla bra. Du började ta promenader. Började jogga lite lätt. Du märkte att orken blev bättre. Sömnen likaså. Så började du träna regelbundet. Nu är det helt plötsligt en självklarhet för dig. Du tränar varje dag och mår riktigt bra.

Utbilda dig och träna andra

Vill du hjälpa andra som kanske befinner dig där du en gång var? Vill du hjälpa dem att börja träna och må bra? Sök en PT-utbildning i Stockholm. Att utbilda sig till personlig tränare är ett fantastiskt sätt att förmedla både kunskap om träning och motivation. Du har erfarenheten av hur det är att inte träna och hur du mår nu när du är aktiv. Det är de bästa egenskaperna för en personlig tränare.