Kategorier
Skönhet

Frisör Kungsholmen – tänk på detta

Relationen man bygger upp med en frisör ser annorlunda ut beroende på vem man frågar. För vissa handlar det om en relation liknande den man har till en tandläkare – man återvänder till samma person och man byter ogärna. För andra så är det mer av flyktiga relationer: man är beredd att byta och man klipper sig ofta som en följd av stundens ingivelse.

Oavsett vilket: att hitta rätt frisör på Kungsholmen är väsentligt. Ingen vill – oavsett om man klipper sig ofta, mer sällan eller på samma frisörsalong på Kungsholmen – få en frisyr som man inte trivs med. Klart står att det alltid tar lång tid innan håret växer ut igen.

Hur hittar man rätt frisör på Kungsholmen? Hur vet man att just den frisörsalongen har en frisör som verkligen kan klippa mig som jag vill ha det? Det enkla svaret är att det vet man inte. Vi är alla olika och har olika förutsättningar vad gäller vårt hår samt preferenser kring vilken frisyr som är snygg. Men, det finns emellertid några små ledtrådar som går att använda sig av i syfte att hitta en bättre frisörsalong på Kungsholmen snarare än en sämre sådan.

Tips för att hitta rätt frisörsalong på Kungsholmen

En av dessa ledtrådar handlar om just lokalen. Hur ser det ut inne i salongen och hur många besökare finns? Ser det skabbigt ut och där det knappt finns en enda besökare så talar detta ett ganska tydligt språk, eller hur? Men ser det istället modernt, rent och fräscht och inbjudande ut – ja, då har man förmodligen kommit ett steg närmare målet i att hitta en kompetent frisör.

En annan detalj handlar om diplom. Ju fler sådana som finns uppsatta på väggarna, desto bättre. En frisör som vill vidareutveckla sig genom att delta i nya utbildningar visar att hen hela tiden vill bli bättre och anamma de nya tekniker, produkter och det nya modet som hela tiden kommer. Kolla alltid väggarna!

En annan viktig del gäller priset: hur mycket kostar det att klippa sig? Här skulle vi säga att devisen om less is more inte är giltig. Du får vad du betalar för. En alltför billig klippning kommer att visa sig på något sätt – och det är inte positivt. Betalar du lite mer så kommer också en högre kvalitet in i bilden. Samtidigt dock: betala aldrig ett överpris hos en frisör på Kungsholmen. Jämför och välj någon i mitten rent prismässigt.