Kategorier
Träning

Kiropraktor manipulerar på Kungsholmen

När det känns som om något sitter i bröstryggen kan en lösning på problemet vara en kiropraktor på Kungsholmen. En lätt manipulation kan göra stor skillnad.

Varje gång Maria tog ett andetag gjorde det ont i bröstryggen. Det hade varit så en lång tid och hon började bli orolig. Av rädsla för vad som kunde vara fel hade hon inte bokat någon tid på sjukhuset eller ringt 1177 för att fråga om råd. Men nu började det bli riktigt jobbigt och kändes som om problemet blev värre.

En eftermiddag hemma hos en kompis berättade hon för första gången om sitt problem och rädsla. Kompisen som var massageterapeut var övertygad om att det var något i skelettet som hade hamnat snett och rekommenderade henne att gå till en kiropraktor. En sådan kunde manipulera och obehaget skulle försvinna.

Kiropraktor fick en kram

Maria trodde inte på alternativmedicin men visste att vännen aldrig skulle sluta tjata. Hon kunde ju testa. I väntrummet hos denne kiropraktor på Kungsholmen började hon ångra sitt beslut. Vad hade vännen sagt, manipulera, det lät otäckt och skulle säkert göra ont, det var hon säker på.

Väl inne på rummet fick hon göra olika test. Sedan ombads hon att lägga sig på bänken där kiropraktorn lade henne i en vriden ställning och bad henne ta ett djupt andetag. Mitt i det ryckte kiropraktorn till och ett knak hördes, nu gick hon sönder. När hon reste sig överrumplades hon av att smärtan var borta. Inlindad in ett lyckorus kastade hon sig om halsen på sin hjälpare.